ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ!!!

Υποβλήθηκε από eff την Τρί, 28/06/2011 - 17:03.

Μπογιές στους κουκουλοφόρους παιδιά, να μην μπορούν να σταθούν. Και οι ανθρώπινες αλυσίδες πολύ καλές. Όχι πέτρες. Κρατείστε την ψυχραιμία σας. Βλέπετε πόσους τόνους χημικών ρίχνουν γιατί έχουν φοβηθεί, και θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Μην τους κάνετε τη χάρη.  Αποκλείστε τους κουκουλοφόρους!!!!

Και όποιοι από εσάς είναι βαλτοί στο site, όσα λεφτά και να σας δίνουν, όση ανάγκη και να τα έχετε, είστε συνυπεύθυνοι με αυτούς που σας πληρώνουν. Και η συνυπευθυνότητά σας είναι μεγαλύτερη και από αυτή των ματ, γιατί πολλοί από αυτούς εκτελούν διαταγές, ενώ εσείς είστε εθελοντές! Ξυπνήστε, και στον εαυτό σας κάνετε κακό. Στην ίδια κοινωνία ζούμε.

Μόνο ειρηνικά θα τα καταφέρουμε. Κουράγιο σε αυτούς που προσπαθούμε ειρηνικά! Είμαστε οι περισσότεροι και πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν για να σβήσουμε αριθμητικά την ύπαρξη αυτών που θέλουν να τα διαλύσουν όλα.

Εικόνα Juan De Abajo

Να ποιοί είναι οι

Υποβλήθηκε από Juan De Abajo στις Τρί, 28/06/2011 - 20:31.

Να ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι

Ενώ οι "προστάτες του πολίτη" πνίγουν τον κόσμο στα χημικά, παιδιά, γερόντους και άτομα με αναπηρία οι "γνωστοί-άγνωστοι" και οι "κουκουλοφόροι" βοηθάνε όπου μπορούν.
Το περιστατικό της φωτογραφίας δεν είναι "μεμονωμένο", αρκετός κόσμος μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Παπαγαλάκια της ασφάλειας ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ όταν μιλάτε για τους κοινωνικούς αγωνιστές!

Paidia milao gia tous

Υποβλήθηκε από eff στις Τετ, 29/06/2011 - 01:35.

Paidia milao gia tous koukouloforous pou xekinane ta epeisodia, ohi gia osous foroun maska gia prostasia apo ta dakrygona. Exou kai i mpogia pou tha peftei  mono se autous otan ta xekinane, gia na tous xehorizoume apo tous ypoloipous.

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΜΠΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ

Υποβλήθηκε από allotriwsh στις Τρί, 28/06/2011 - 18:57.

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΜΠΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ

Alexia

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ

Υποβλήθηκε από silvershadow στις Τρί, 28/06/2011 - 21:51.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ Η ΣΠΡΕΙ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ !!!

 

Αφού  μπαχαλάκηδες και

Υποβλήθηκε από sisachthia στις Τρί, 28/06/2011 - 21:08.

Αφού  μπαχαλάκηδες και ασφαλίτες  προκάλεσαν πολεμική σύρραξη στη πλατεία αδιαφορώντας για τους ανάπηρους,τους γερόντους και τα παιδιά που βρισκόταν εκεί ,στη συνέχεια παρίσταναν τους προσκόπους στα άμαχα θύματα των συγκρούσεων,δλδ σε αυτούς που συνιστούσαν τις παράπλευρες απώλειες της επαναστατικής γυμναστικής τους.

Το κακόγουστο θέατρο δεν πείθει κανένα μας .

Και κάτι ακόμη

.Γιατί οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν οργανώσει μέχρι σήμερα ούτε μία πορεία ,συναυλία,διήμερο ,μονοήμερο κατά του μνημονίου ή του ΔΝΤ,ενώ έχουν οργώσει την αθήνα με διαδηλώσεις υπερ μεταναστών,κατά φασιστών,υπερ συντρόφων κ.λ.π.

Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν δυναμικά όταν στο Ζαπειο έδινε συνέντευξη η τρόικα και προανήγγειλε το μνημόνιο 2 ,ενώ την ίδια στιγμή έκαναν διαδήλωση για τους 300 μετανάστες απεργούς πείνας στο Σύνταγμα;΄

Γιατί προσπαθούν να διαλύσουν το κίνημα των πλατειών,με τον ίδιο τρόπο που  καταφεραν να διαλύσουν το νεοαναδυόμενο τότε αντιμνημονιακό κίνημα στις 5/5/2010;

Γιατί εχουν τόση σχέση με την αναρχία ,όση έχει η κοινοβουλευτική χούντα που ζούμε ,με την άμεση δημοκρατία;

Τα ερωτήματα είναι βεβαίως ρητορικά.

 

 

 

 

 

.